Thursday, April 18, 2024

Weg met pigmentvlekken, stop een onregelmatige huidskleur

Een ongelijkmatige huidskleur is meestal het gevolg van pigmentvlekken. Dus hoe kan pigmentvlekken worden geëlimineerd en krijg een ook getinte huid? Laat me je laten zien. Controleer dit ook  Definitieve laser ontharing Lommel.

Wat zijn de redenen en ook wat kun je doen om pigmentvlekken, bruine ouderdomsvlek te voorkomen van het terugkeren?

Redenen voor gepigmenteerde huid

Sommige punten zijn niet weg te krijgen zoals, een moedervlek, een melasma of port een glas wijn aanslag. De typische worteloorzaak van bruinachtige leeftijdsgebieden is of de zon, verontreiniging of allebei.

Voordelen

Onnodig te zeggen, uw gezicht, hals, handen en ook de huid als geheel zal zeker kijken veel aantrekkelijker zodra de vlekken zijn verdwenen of aanzienlijk verminderd. De gezondheid van uw huid zal zeker sterk worden verbeterd als u de volgende acties onderneemt.

Actie 1 – Bescherm uw huid tegen het zonlicht

Verkleuring van de huid is het gevolg van melanine. Het is afkomstig van diep in de huid en wordt gemaakt door melanocyten. Wanneer we in de zon zijn, zet het lichaam een bescherming op tegen verbranding en ook tegen de UV-stralen.

Dus om kleurvlekken of bruine vlekken te voorkomen moeten we de zon vermijden. Dit is niet altijd mogelijk, maar op zeer warme dagen moet directe blootstelling aan de zon worden beperkt. Maar als u langer dan 10 minuten naar buiten moet, gebruik dan een zonnebrandcrème op basis van zinkoxide. Zorg ervoor dat u het gelijkmatig over alle blootgestelde huiddelen aanbrengt. Als u dat niet doet, zal uw huidskleur ongelijkmatig zijn. Blijf uit de zon en blijf charmant.

Stap 2 – Blijf uit de buurt van alcohol op basis van petroleum

Het is niet helemaal bekend, maar alcohol op basis van aardolie kan in feite kleurvlekken veroorzaken. Dat kan komen doordat de hoeveelheid vrije radicalen erdoor toeneemt. Dit kan te wijten zijn aan het pijnlijke resultaat van alcohol dat punten veroorzaakt. Vrije radicalen kunnen ervoor zorgen dat huidcellen melanine aanmaken tegen een onregelmatige prijs.

Vervuiling van de omgeving draagt ook bij tot ouderdomsvlekken. Ook dit kan het gevolg zijn van het feit dat de vrije radicalen in actie komen en schade veroorzaken.

Stap 3 – Regelmatig gebruik maken van de “juiste crème

Dit is een zeer cruciale stap in het beveiligen van de huid en ook het verwijderen van onnodige ouderdomsvlekken. Het belangrijkste actieve ingrediënt dat in de huidlotion moet zitten is extra-pone noot-gras oorsprong. Het is een irriterende stof die de aanmaak van te veel melanine beperkt.

Als de aanmaak van melanine wordt beperkt of verminderd en u ook langere tijd uit de zon blijft, zullen de huidcellen lichter van kleur worden. Na een paar weken moeten de plekken beginnen te vervagen en op den duur ook helemaal weg zijn. Voor meer info check Green Sea peeling in Beringen.